Amerikaanse diner meubels op maat

diner meubels op maat - bank met logo

Als specialist in jaren 50 inrichting kunnen wij ook diner meubels op maat voor je maken. Bijvoorbeeld voor een hoekje waar nét geen standaard Bel-Air booth in past, of voor de bijzondere, gepersonaliseerde jaren 50 inrichting van een kamer of zaal. Zelfs het personaliseren van de meubels met je logo of bedrijfsnaam is mogelijk! Inmiddels hebben wij goede referenties. Zo hebben wij diner-inrichtingen gerealiseerd voor bowling-banen en sportkantines, en zelfs voor de ontspanningsruimte van een Amerikaanse legerbasis in Europa. Dus authentieker ga je het niet gauw vinden.

USA diner meubels op maat - inrichting bowlingbaan

Fifties style café-restaurant met diner meubels op maat

Als je een café of restaurant wilt beginnen in een Amerikaanse diner stijl, dan kies je natuurlijk voor een bijpassende menukaart. Met hamburgers, Coca Cola, hot dogs, club sandwiches en eventueel grote stukken vlees, zoals spare ris en steaks. Bij voorkeur van de grill. Dit alles voorzien van french fries (of liberty fries zo je wilt) en zo veel ketchup en mosterd ls de klant maar wil toevoegen.
Vervolgens zorg je voor de juiste stijl, met jaren 50 meubels, zoals ski leren banken en stoelen (lekker makkelijk schoon te maken!) en van die typische formica tafels met chromen rand. Onverwoestbaar.
Voor een deel kun je wellicht inrichten met standaard diner meubels, bijvoorbeeld die uit ons Bel Air assortiment. Maar je kunt er ook voor kiezen je inrichting heel ‘custom’ te laten maken, met diner meubels op maat. Wij kunnen de perfecte maatwerk diner inrichting voor je verzorgen, geheel volgens je eigen smaak. Dus je bent ook niet beperkt tot het vaste kleurenschema van Bel Air.

Meer weten over diner meubels op maat?

Ben je bezig met een USA diner project of een ander horecaproject en ben je geïnteresseerd in een geheel of gedeeltelijke inrichting met diner meubels op maat? Wil je daarbij samenwerken met een echte maatwerk-specialist die inmiddels vele tientallen projecten heeft gerealiseerd en die dus uitstekende referenties kan laten zien? Neem contact met ons op voor nadere informatie.

X