Echt vet: Bel Air in het Wembley stadion…

Als thuishaven van het Engelse nationale voetbalteam en tijdelijk ook het stadion van Tottenham Hotspurs, telt het Wembley Stadium maar liefst 54 kilometer rijen op de tribunes, met een totaal van 90.000 zitplaatsen die allemaal vrij zicht hebben op het veld.

In het stadion, dat een omtrek heeft van 1 kilometer, zijn 98 keukens, 34 bars, 688 verkooppunten voor drankjes en snacks en 8 serieuze restaurants.  In een van die restaurants is gekozen voor een jaren 50 sfeer en complete inrichting met Bel Air stoelen, tafels en barkrukken. Het gaat om de ‘Gold Bar South’, die alleen toegankelijk is voor ‘Gold Members’ van Wembley.


Het restaurant heeft gekozen voor Bel Air omdat dit merk qua uitstraling aansluit bij het prestige van dit koninklijke stadion, maar ook omdat de duurzaamheid van de materialen belangrijk is in een restaurant dat zo intensief gebruikt wordt. Het ging om ene belangrijke investering, die dan ook jarenlang rendement zal moeten opleveren. Onze gelukwensen gaan uit naar de collega’s van Lawton Imports, de Bel Air Importeur in de UK.

Ben jij fan van het Wembley Stadion? Dan vind je deze puzzel misschien wel vet…

X