Een Amerikaanse diner inrichten – gemakkelijk en voordelig

Een echte authentieke Amerikaanse diner inrichten is gemakkelijk en voordelig in samenwerking met Jaren ’50 Jaren ’60. Wij helpen ondernemers die een echte jaren ’50 Amerikaanse diner willen inrichten met advies en vooral met een scherpe prijs voor hun Fifties diner inrichting.

Amerikaanse diner inrichten, stap 1 : inspiratie

Amerikaanse diner inrichten met rood-wit interieurBij het bepalen van de sfeer en inrichting van uw USA diner kunt u zich laten inspireren door de afbeeldingen op deze site, of door simpelweg door onze webshop te bladeren. Aan de hand van de beschikbare ruimte maakt u zelf een inrichting met onze Bel Air jaren ’50 replica’s. Onze Bel Air diner meubels in fifties stijl zijn ook echt gemaakt voor gebruik in de horeca. Dus robuust, kleurecht en makkelijk schoon te maken.

Uw diner-inrichting stap 2 : inrichten en offerte vragen

Als u weet welke opstelling u wilt maken voor uw meubels en u hebt ook een kleurschema gekozen, dan weet u dus welke meubels u nodig hebt. Gebruik ons ‘winkelmandje’ om een selectie samen te stellen en hiervoor een offerte aan te vragen. Let op… het gaat nog niet om een bestelling maar om een offerte-aanvraag. Afhankelijk van de omvang van uw bestelling kunnen wij een aantrekkelijke korting bieden. En zoals beloofd is ook de levering geheel gratis.

De inrichting van uw diner stap 3: bestelling en levering

Als onze prijs voor uw diner-meubels u bevalt, kunt u de daadwerkelijke bestelling plaatsen. U hoeft hierbij niets aan te betalen, want u betaalt pas bij levering. Boter bij de vis. Dat kan met cash, maar bijvoorbeeld ook met een online bankoverschrijving in aanwezigheid van de chauffeur. U krijgt natuurlijk een nette, officiële rekening die ook goed is voor e Bel air fabrieksgarantie.

Amerikaanse diner inrichten als maatwerk

Amerikaanse diner inrichten - maatwerk met logo of beeldmerkAls enige Nederlandse leverancier van Bel Air meubelen bieden wij u aanvullende de mogelijkheid om Amerikaanse diner meubelen op maat te bestellen. In onze eigen fabriek maken wij hoogwaardige meubels voor zowel particulieren als bedrijven. Dus dat hoekje waar nét geen standaard booth in past? Wij vullen het graag voor u. Een vijf meter lange muur waar u een bank tegenaan wilt? U vraagt, wij bouwen. Ook kunnen wij dinermeubels op maat maken met uw logo, voor extra cachet aan uw retro restaurant. Een Amerikaanse diner inrichten wordt makkelijk met de specialisten van Bel Air!

Meer weten?

Neem contact met ons op!

X