Het inrichten van je huis in een jaren ’60-sfeer

showroom14Je kunt je woning op verschillende manieren inrichten! Kies je voor een moderne of klassieke interieurstijl? Ga je voor metalen of houten meubels? Enzovoorts. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden die je hebt als je een woning van een jaren ’60-sfeer wilt voorzien. Wist je dat dit helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn? Er zijn verschillende manieren om de jaren ’60 terug te brengen in je woning. Een van deze manieren is het gebruik van industriële meubels. Denk aan een industriële lamp, industriële stoelen, industriële kasten, enzovoorts. Industriële meubels zijn de trend uit de afgelopen jaren!

Metalen meubels zijn het boegbeeld van een industrieel interieur. Denk bijvoorbeeld aan een mooie industriële stellingkast in de keuken. Aan de zijkanten van deze kast kun je potjes met kruiden hangen, op de planken kun je het servies kwijt of kookboeken stallen, enzovoorts. Zo heb je veel meer ruimte in je keuken, dan je zou hebben met traditionele keukenkastjes. De keuken zelf kun je in iedere stijl laten plaatsen. Veel mensen geven de voorkeur aan een mooie keuken met een marmeren keukenblad, of een keukenblad van andere vormen van natuursteen. 

Industriële tafels en stoelen

Naast het gebruik van een industriële kast uit de jaren ’60, zou je ook voor een industriële tafel met stoelen kunnen kiezen. Deze tafels en stoelen hebben vaak metalen poten, wat niet geschikt is voor ieder type vloer. Zowel op een stenen vloer, als op een vloer van hout kunnen deze metalen poten voor krassen zorgen. Om dit te voorkomen kan het gebruik van vloerglijders voor stalen poten aan te raden zijn. Deze vloerglijders voor stalen poten kun je om de poten van je tafel en stoelen schuiven, zodat het krassen tegengegaan wordt. Doordat ze niet snel opvallen, hebben ze geen invloed op de uitstraling van je ruimtes.

X