Jaren 50 meubels op de flexwerkplek

Bel Air meubels zijn ideaal voor de inrichting van flexwerkplekken of share spaces in de stijl van de jaren ’50. ‘Space Age’ ontmoet ‘Jet Set’ en de Jetsons in de Happy Days. Maar alle gekheid op een stokje, jaren 50 internet café meubels van Bel Air zijn zeer comfortabel, lekker ruim, voelen zacht aan (aan de vingertoppen én de billen) en zijn heel gemakkelijk schoon te houden en te onderhouden.

Aan bar of tafel van het internetcafé

Met Bel Air diner meubels heb je alles wat je klanten nodig hebben. Je kunt een gezellig zitje creëren met wat mooie lage stoelen en een bank rond een salontafel. Overigens…. op de foto een tafel die bij ‘The Voice of Holland’ in de VIP-ruimte heeft gestaan. Of een leeshoek met zes comfortabele frame-stoelen rond een flinke tafel. Of natuurlijk van die ‘booths’ – zitjes met twee banken, of met drie banken in een U-opstelling en een tafel in het midden. En natuurlijk zijn ook barkrukken aan een hoge tafel prima aan te staan of zitten werken op de laptop of over het internet te surfen onder het genot van een hapje of een drankje.

Flexwerk meubels met smaak

Op de beelden zie je een bote verzameling meubels en accessoires, maar dat komt omdat we die foto’s gemaakt hebben in onze showroom. Als je een cybercafé of shared spaces wilt inrichten kun je natuurlijk veel economischer omspringen met de beschikbare ruimte. En hoewel de jukebox en de jaren 50 decoratie behoorlijk cool zijn, doen de jaren 50 diner meubels van Bel Air het ook prima in een wat strakkere, rustiger omgeving. De klare lijn van Kuifje en Joost Swarte past perfect bij onze internet café meubels.

Twee stellen in internet café met meubels stijl jaren 50

Professionele internet café meubels

Een internetcafé, tea room of koffieshop is precies als elke andere horecagelegenheid… er staan niet alleen computers en tablets op tafel. Sterker, telewerkers en ‘surfers’ maken vaak meer rommel dan anderen, omdat ze moeten jongleren met apparatuur en kabels en snoeren. Dan gaat er wel eens een glas om. Reden te meer om te kiezen voor ‘Bel Air Diner Furniture’ voor het inrichten van een share space voor flexwerkers. De meubels zijn gemaakt om te overleven in de zwaarste gebruiksomstandigheden, en heel gemakkelijk schoon te maken. Bovendien… in de houten plint van de speciale bankjes kun je heel makkelijk stopcontacten en USB-contacten aanbrengen, voor een op en top ‘online’ werk- en ontspan-omgeving.

X