loewe-design-keukenJaren 50 meubels voor een interieur in fifties style

Wil je je huis of bedrijf inrichten met jaren 50 meubels en zo een ‘classic’ retro stijl creëren? Waarom niet? De stijl van onze fifties and sixties Bel Air meubelen pas in een grote traditie van de klare lijn. Niet voor niets sluiten deze meubels perfect aan bij het Loewe design in de keuken hiernaast. De lijnen zijn vloeiend, sleek, zoals we dat kennen van de grote Amerikaanse sleeën uit die tijd. Auto’s in typische fifties pastelkleuren als pistache groen en baby blue. Waaronder de indrukwekkende Chevrolet Bel Air, die zijn naam leende aan de producent van onze Jaren ’50 meubels.

amerikaans-vintage interieurVoordelig, direct bestellen

Jaren50-Jaren60 werkt rechtstreeks met de importeur van de originele Bel Air retro jaren 50 meubels. We hebben geen luxe showroom, want we verkopen alles via de webshop. Vandaar dat we je met name bij grotere bestellingen – bijvoorbeeld een eettafel met vier diner stoelen of een salontafel met twee leesstoelen – een uitstekende prijs kunnen bieden voor zowel de particuliere verkoop als voor de zakelijke markt. De Bel Air interieurs lenen zich immers ook uitstekend voor de inrichting van de receptie van een reclamebureau, voor een wachtkamer of een bedrijfskantine. En natuurlijk voor een broodjeswinkel, coffeeshop of retro diner in USA style! De duurzame heavy duty stoelen zitten veel comfortabeler dan gewone plastic of houten keukenstoelen en ze zijn door de kunststof bekleding nét zo makkelijk schoon te houden.

jaren-50-woonkamer-inrichtingAantrekkelijke prijzen voor jaren 50 meubels

De vaste adviesprijzen voor de individuele producten geven je een goede algemene indruk van de kosten. Dit is inclusief levering aan huis! Maar zodra je méér artikelen bestelt, is al snel een aantrekkelijke korting mogelijk. Dit kan nog flink oplopen. Een offerte vragen is heel simpel. Verzamel  de producten die je wilt in je ‘winkelmandje’. Kies vooral ook direct de juiste kleuren.

jaren50-fifties-eetkamersetKlaar met je selectie?

Klik op ‘Vraag offerte’ en je krijgt binnen 24 uur per mail een prijsje van ons. Let op! Dit is géén bestelling en je hoeft dus niets vooruit te betalen. Je bestelling doe je pas door per mail akkoord te gaan met ons prijsvoorstel. Kopen zonder risico. Heb je vragen? Neemcontact op. Wij bieden je persoonlijke service.

X