American diner jaren 50 tafels van Bel Air… de complete collectie

Op zoek naar jaren 50 tafels in de stijl van de Amerikaanse diner? Op Jaren50Jaren60 vind je een groot assortiment retro tafels van het bekende merk Bel Air. De tafels zijn gefabriceerd als exacte replica van de authentieke Amerikaanse diner jaren 50 tafels.

Niet alleen qua uitstraling, maar vooral ook wat betreft de hoogwaardige, ouderwetse kwaliteit komen ze perfect overeen met de diner tafels van de jaren 50 en 60.

Jaren 50 tafels voor restaurant of eetkamer

Jaren 50 tafels en fifties meubels restaurant interieur Bel Air wembley stadionOnze Bel Air restaurantmeubelen zijn gemaakt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld een restaurant of kantine. Vooral hamburgerrestaurants kiezen voor de kwaliteit en duurbaarheid van Bel Air jaren 50 tafels, maar we zien de laatste tijd ook steeds meer kantines van sportverenigingen en bijvoorbeeld Bowlingbanen kiezen voor Bel Air diner tafels. Zoals het restaurant op de foto hiernaast, in het beroemde Wembley Stadium in Londen. Daarbij gaat het ze zeker niet alleen om de authentieke uitstraling van onze jaren 50 tafels. Ze kiezen ook voor Bel Air om de onverwoestbare soliditeit van de constructie, het krasbestendige tafelblad en de stevige stootranden die ervoor zorgen dat de tafels ook bij minder voorzichtig gebruik toch decennia lang mooi blijven.

Retro wordt vanzelf vintage

De jaren 50 tafels van Bel Air worden met de tijd steeds mooier. In het begin zijn ze nog gloednieuw, wat – hoe fraai ook – natuurlijk eigenlijk niet klopt bij een eettafel uit de jaren ’50. Na een paar jaar glimt het aluminium ietsje minder en krijgt het oppervlak een bepaald patina. De meubels worden steeds overtuigender ‘vintage’ naarmate de tijd verstrijkt. Maar nog steeds: oerdegelijk van constructie, makkelijk schoon te maken en bestand tegen ‘onoordeelkundig’ gebruik. Als er eens iemand op gaat zitten (of staan!), geeft een Bel Air tafel geen krimp.

Diner tafels voor restaurant of keuken

Het mooie van onze fifties tafels is dat ze ook in een particuliere woning in jaren ’50 stijl heel goed tot hun recht komen. Zeker in combinatie met onze speciale USA Diner eetkamerstoelen. Creëer jouw eigen jaren ’50 eethoek thuis, met losse stoelen rond een Bel Air diner table of met zelfs onze speciale diner bankjes, waarmee je een vaste eethoek kunt creëren als een ‘diner booth’.

Jaren 50 salontafels

Naast een grote collectie jaren 50 eettafels hebben wij ook diverse jaren 50 salontafels in het assortiment. In de organische vormen die we kennen uit de fifties en sixties. Met opnieuw een chromen onderstel en metalen stootrand. Net als de eettafels verkrijgbaar in drie kleuren zwart, wit en crème. Er is er dus vast eentje bij voor jouw eigen jaren 50 interieur. De salontafels laten zich uitstekend combineren met onze jaren 50 canapés of sofa’s, en met de speciale lounge stoelen. Ook hartstikke mooi in een wachtkamer overigens. Chique, retro, en toch eigentijds.

Jaren 50 tafels Bel Air catalogus

Wil je eens kijken naar wat we zoal in de aanbieding hebben, qua jaren 50 tafels? Bekijk onze catalogus Bel Air diner tafels. Wil je een tafel bestellen, al dan niet als set met een aantal stoelen of barkrukken, vul dan je mandje en vraag een offerte aan. Dat verplicht je tot niets en kan leiden tot een verrassend aanbod van Jaren50Jaren60.nl.

X