Fan van jaren 50 meubels? Haal de swing van die blije jaren in huis met onze mooie Fifties meubelen! Kijk in onze WEBSHOP voor Amerikaanse diner booths, luxe salontafel en eettafels, makkelijk schoon te maken jaren ’50 eetkamerstoelen. Maar ook barkrukken, coole booths en banken, en comfortabele sofa’s en lounge chairs. Al onze fifties meubelen zijn van het A-merk Bel Air, met dus een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. We hebben vaak aantrekkelijke aanbiedingen, met name bij bestelling van meerdere artikelen tegelijk. Vraag dus in ieder geval een offerte! En hoe veel of weinig je ook bestelt, de meubels worden gratis aan huis geleverd. Ja, je leest het goed: Géén verzendkosten!

Welcome back to the fifties!

rood-wit-diner-fifties meubelenIedereen heeft zo zijn eigen herinneringen en ideeën over de jaren van 1950 tot 1970. De fifties en de sixties waren de tijden van the American Dream… Marilyn Monroe, James Dean, Betty Boop, John F. Kennedy. Wie geniet niet van de prachtige lijnen van de auto’s en meubels uit die tijd. Chroomstrips, pastelkleurige skai bekleding, formica en chroom tafelbladen… auto’s met vleugels! Het design van de Great American Dream doet nu nog steeds vele harten sneller kloppen.

Retro design in Amerikaanse stijl

Op deze site vind je een breed scala producten vormgegeven in de stijl van de Jaren ’50 en ’60. En dan vooral het retro design van Amerika in die tijd. Van de American diners, bekend van de TV-serie Happy Days, of de film ‘Back to the Future.’ Of natuurlijk van de originele films uit die tijd, waarin pubers in hun opgevoerde auto’s straatraces houden, Rebels without a cause.

Bel Air Fifties Meubelen

Veel van het retro design – getrouw aan de stijl van de fifties meubelen, die overigens populair bleven tot vér in de sixties – is nét echt. Het zijn zo authentiek mogelijke replica’s, geproduceerd door het bekende merk Bel Air. Direct van de fabrikant, en daardoor verrassend betaalbaar. Of je nu Bel Air diner-stoelen of salon-stoelen wilt, een Bel Air sofa, een Bel Air tafel, stevige Bel Air barkrukken of een complete Bel Air diner horeca set, je kunt bij ons alle Bel Air meubelen bestellen tegen een zeer voordelig tarief. Met gratis levering aan huis in heel Nederland en België. Overigens verkopen we ook losse tafelpoten en andere accessoires.

fifties-meubelen-dinerbank-jaren-50Hierboven een mooi voorbeeld van maatwerk in fifties meubelen. Niet van Bel Air, wel topkwaliteit, op maat gemaakt door Sachrell keukenbanken. Ook perfect voor clubhuizen, snackbars, bowlingbanen en andere horeca-gelegenheden, en goed te combineren met onze Bel Air USA Fifties Meubelen.

X