Webshop voor Bel Air retro jaren 50 meubels

Fifties store voor Bel Air mid century meubels uit de jaren 50Als online webwinkel voor Bel Air meubels in fifties design moeten wij extra ons best doen om topkwaliteit te bieden. We hebben immers geen showroom, geen echt kantoor en geen personeel dat je de Bel Air meubels – perfecte replica’s van Amerikaanse Diner meubels uit de jaren 50 – kan laten zien. Aan de andere kant heeft een kleine organisatie met lage kosten ook een voordeel… de prijs. Wij hebben weinig tot geen overhead, zodat we het complete assortiment Bel Air meubels kunnen aanbieden tegen een zeer aantrekkelijker prijs.

Fifties store voor jaren 50 design meubelen

In onze online fifties store vind je zoals gezegd het totale Bel Air Assortiment. Retro meubels van vintage banken en vintage stoelen tot en met de vintage salontafel en een complete Amerikaanse retro eethoek. Let op, Bel Air verkoopt geen authentieke oude meubels, maar vintage design meubels, dus ‘nagemaakte’ meubels in fifties stijl. Maar wél in een eigen fabriek geproduceerd volgens de rigoureuze kwaliteitseisen van de Amerikaanse fabrikanten van de originele authentieke meubels uit de jaren 50.

Bel Air furniture online fifties store

Ben je op zoek naar een echte Bel Air eethoek, een Bel Air salontafel of prachtige Bel Air Amerikaanse zitbanken? Je kunt in onze Fifties store het complete assortiment Bel Air furniture online bestellen. Dat begint met het maken van een selectie in onze Bel Air webshop. Vul je mandje, let goed op de juiste kleuren en formaten. Heb je een selectie gemaakt? Dan klik je in onze fifties store niet op ‘betalen’ maar op ‘Vraag offerte’. Zo stel je ons in de gelegenheid om op basis van jouw selectie een scherpe prijs neer te zetten. Waarbij natuurlijk geldt: hoe groter je bestelling, des te interessanter mijn voorstel.

Amerikaanse diner meubels voor de horeca

Ben je van plan een horecabedrijf in te richten, dan moet je zéker een offerte aanvragen. Niet alleen kunnen we je een mooi aanbod doen, we denken ook graag mee over de beste manier om jouw onderneming in te richten in de echte fifties stijl.

Come and get it!

Een fifties keuken, een fifties restaurant of een mooie Bel air eethoek… je bestelt het online in onze online fifties store!

X