Jouw huis inrichten met professionele fifties retro horeca-meubels

reatuarant jaren 50 stijl in Rekjavic, IJslandAls leverancier van Bel Air, het oudste en bekendste merk replica meubels in jaren 50 stijl, hebben wij al heel veel horecabedrijven ingericht. Maar je kunt onze meubels ook gewoon als particulier kopen. Voor je ‘man cave’, je jaren ’60 keuken, de speelzolder of je tuinkamer. Er zijn zelfs mensen die hun hele huis inrichten met Bel Air meubels. Belangrijk voordeel van deze professionele horeca-meubels voor thuis: het is een uitstekende investering, want ze gaan makkelijk tientallen jaren mee!

Hieronder meer over onze service voor horeca-bedrijven. Wij kennen de mogelijkheden van onze eigen fifties meubels natuurlijk als geen ander, en assisteren dan ook graag bij de optimale inrichting van een nieuwe ‘American diner’, lounge bar of bowling baan. 

Diner of restaurant in jaren 50 stijl

Londres stade bel air fifites wembleyEr zijn  verschillende manieren om een Fifties diner in te richten. Je kunt kiezen voor veel vrolijke pastelkleuren, zoet en fris met roze en pistache. Of een meer Amerikaanse uitstraling in de kleuren van de Star spangled banner, de Amerikaanse driekleur. Je ziet dan vooral veel rood en wit, waardoor we dit ook wel de ‘Coca-Cola-inrichting’ noemen, zoals toegepast met Bel Air meubelen in het beroemde Wembley Stadion in Londen (links). fifties lounge diner bel air helsinki

En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid van een meer neutrale, chique kleurstelling, met vooral wit en zwart. Je restaurant krijgt dan meer het aspect van een lounge of een bar, waar met borsalino getooide privédetectives het aan de stok krijgen met morsige types en koeltjes flirten langbenige dames.

Fifties parafernalia

Een inrichting vraagt naast meubels ook om allerlei decoratieve elementen. Denk aan een oude benzinepomp, jaren ’50 promotiemateriaal, neonreclames en een mooie fifties jukebox. Af wat dacht je van een mooie retro radio? Retro radio’s maken de sfeer van de jaren 50 áf. Wij leveren dit soort elementen wel, maar bij voorkeur als onderdeel van een complete make-over. Hieronder enkele voorbeelden van complete diners, die wij mochten helpen inrichten voor klanten in onder meer Nederland, Zweden, Spanje, Frankrijk en Dubai. Als jaren vijftig-specialist kunnen wij je adviseren over alle onderdelen van je fifties-inrichting, van de meubels tot de ketchup-flesjes, en van de vloer tot de bedrijfskleding.

Fifties restaurant inrichten met kleuren op maat

Soms krijgen wij ook de vraag of we onze meubels op maat kunnen leveren, met heel specifieke kleuren en patronen, speciaal voor de horecaonderneming ontworpen door een interior designer. Natuurlijk kunnen wij dat. Wij hebben onze eigen productiefaciliteiten en beschikken over een brede waaier aan kleuren voor de vinyl-bekleding. Ook zijn wij in staat meubels precies op maat te maken voor een bepaalde ruimte. Dus als je een niche hebt waar geen standaard-bank in past, neem dan vooral contact met ons op.

Uw fifties beeldmerk of logo ingeborduurd

Heb je een bijzonder fraai logo of beeldmerk dat je graag in het interieur terug wilt laten komen? Wij kunnen elke gewenste afbeelding op maat inborduren in de rugleuningen van onze diner-banken en booths. Zo geven we jouw horecaonderneming naast een jaren 50 stijl ook een eigen signatuur mee.

124sebastian71purmerend 20bottrop06amsterdam 24bromolla

USA diner inrichting bowlingbaan

diner fifties americain peggy sue rios espagneios 50s lounge annees 50 diner helsinki 50 diner stade wembley londres

X