Retro meubels is hét thema van Jaren50Jaren60.nl, de online fifties webshop gespecialiseerd in Bel Air retro meubels in de stijl van de jaren 50. Wij verkopen geen ‘oude’ ofwel vintage meubels, maar gloednieuwe, perfect nagemaakte replica’s van de originele American Diner furniture. Retro meubels van het topmerk Bel Air hebben als voordeel dat je geen doorgezakte oude banken en stoelen koopt, maar nieuwe meubels met fabrieksgarantie. Wel zijn onze retro meubels gemaakt met exact dezelfde ambachtelijke aandacht voor kwaliteit in elk detail als de originele jaren 50 diner-meubels. Gemaakt om decennia lang zorgeloos dienst te doen in een familierestaurant. Bel Air Retro Furniture kan tegen een stootje en is makkelijk schoon te maken, dus hygiënisch.

Retro meubels van Bel Air in het Wembley stadionRetro meubels voor restaurants

Onze Bel Air retromeubels zijn oorspronkelijk bedoeld voor professioneel gebruik in horecabedrijven die kiezen voor een retro-stijl met fifties-uitstraling. Je kunt er bijvoorbeeld een hamburgerrestaurant mee inrichten, dat doet denken aan de decors van Happy Days, of een coole fifties lounge of retro bar waar je in plaats van Richie en The Fonz eerder James Dean, Marilyn Monroe, Humphrey Bogard of Elvis Presley aan zult treffen. Overigens kunnen we ook assisteren bij de totale inrichting van jouw retro-bar, -restaurant, -lounge. Bel Air heeft inmiddels over de hele wereld horecabedrijven ingericht met retro meubels en decoratie, van een American Bar & Diner in Purmerend tot het Gold Member-restaurant in het Londense Wembley Stadion hier op de foto (wat overigens ook het nodige zegt over de kwaliteit van Bel Air Diner furniture. Zelfs in Frankrijk beginnen ze de smaak van onze ‘meubles rétro‘ te pakken te rijgen.

Bel Air Retro meubels in een keuken met Loewy designJouw woning inrichten met retro-meubels?

Dat kan natuurlijk ook. Dezelfde retro-meubels die het zo goed doen in een letterlijk en figuurlijk coole Ice Bar in Finland, voelen zich ook prima thuis in jouw woonkamer of keuken. Of je nou een bescheiden tweepersoons eethoek wilt creëren met een retro tafel en Bel Air diner chairs, of je hele woonkamer inrichten met retro meubels, van prachtig gelijnde sofa’s en salontafels tot en met een fifties bar met bijpassende chromen barkrukken… Bel Air heeft de meubels die jij zoekt.

Een goede prijs voor retro meubels

Als A-merk in retro meubels is Bel Air geen prijsvechter. Maar bij iets grotere bestellingen kunnen we zeker een interessant aanbod doen, ook al omdat we bij gelijktijdige verzending kunnen besparen op onze transportkosten. Dus wat je ook doet, als je retro meubels wilt bestellen voor je woning of een professionele retro-inrichting voor de horeca, vraag op zijn minst een offerte bij ons aan. Dat doe je door allereerst een ‘wish list’ samen te stellen in onze WebShop. Zodra je een keuze hebt gemaakt, en je winkelmandje hebt gevuld, klik je op ‘Vraag een offerte’. En binnen de kortste keren sturen wij je een voorstel met een goede prijs voor de retro meubels van jouw keuze.

X